BILA SUNGGUH COMEL.. NURUL IZZAH TANYA SOALAN PADA IBUNYA WAN AZIZAH TPM DI DALAM PARLIMEN, INI YANG TERJADI

Sekiranya Nurul Izzah Bertanya Soalan Ibu Wan Azizah TPM. Netizens: “Memori yang paling indah dan menyentuh jiwa keluarga. Seorang kanak-kanak bertemu dengan ibu biologi di peringkat Parlimen Malaysia. “Anda boleh tatal ke bawah untuk menonton video secara berterusan, untuk mengetahui lebih lanjut dan lengkap maklumat.

Pada peringkat Parlimen Kebangsaan, sangat jarang bertemu dengan keadaan seperti mana ibu dan anak-anak adalah ahli politik dan bertanya mengenai satu sama lain. Keadaan ini memang sangat jarang berlaku dan kini ia sangat istimewa di parlimen.

Jika ibu Wan Azizah membuat kenyataan di parlimen, anaknya tiba-tiba “masuk” dan bertanya soalan ibunya. Acara ini telah menjadi satu keadaan istimewa di parlimen. Anaknya Nurul Izzah juga diberi ‘hak istimewa’ ini untuk bertanya kepada ibunya di parlimen.

Tindakan Nurul Izzah di parlimen juga dikatakan sebagai ‘anak kacao’ di mahkamah menyebabkan kejadian jarang berlaku di parlimen. Semua orang berasa bahawa masa ini adalah semangat yang paling indah dan menyentuh keluarga.

Tiada apa-apa, kami berdua menonton video di bawah. Lihat apa yang berlaku ketika Nurul Izzah Bertanya Soalan tentang Ibunya Wan Azizah TPM. Tonton ia

Sila tonton video:

Sumber: oh gebang

Leave a Reply