dulu isteri lurus selalu kena maki dan kena pukul..selepas 2 3bulan isteri tiba2 berubah menjadi panas baran sehingga memukul kepala suami dengan kayu hoki…

Salam min hide kan profile..saya pendek kan cerita saya saje la, saya kawin dengan isteri baru 3 tahun, masa bercinta family saya suka isteri saya tapi bila dah berkawin terutama mak saya dia berubah jdi tak suka isteri saya sebab saya bagi sepenuh kasih sayang saya dekat isteri saya lagi2 masa dia tengah pregnant anak sulung saya dugaan yang menimpa bini saya ialah mak saya tak bagi bini saya ikot saya beraya, dia suruh saya balik sorang2 tingal kan bini tengah pregnant, bila isteri saya datang rumah tengok mak saya, mak saya tak nak masak kira buat dia macam orang lua, adik saya lagi lah dia jadi batu api sampai kan saya dah isteri nyaris nak bercerai,

saya dulu ada motor buruk je masa kenal isteri tapi dia sangup terima saya yang serba susah sedangkan isteri saya dia anak orang senang yang teramat senang.. saya pukul isteri saya yang tengah mengandung sampai masuk hospital tapi isteri saya tak bukak aib saya sikit pun cakap saya yang pukul.. saya terlalu percayakan family saya sampai silap family saya yang cuba meruntuhkn rumah tangga saya pun saya tak percaya.. isteri saya ni lurus bendul sebab tu adik saya suka fitnah dia sampai kan sedara saya tak suka.. dia sampai meroyan kerana tekanan family saya dan saya, dia menangis menjerit jerit macam orang gila sampai kan dia cakap ape pun saya tak percaya, saya tpu dia saya menang kan family saya..

SATU HARI BILA ANAK SAYA BERSALIN, lepas isteri abis pantang kira2 5 bulan lepas dia abis berpantang isteri saya berubah jadi lain yang saya jangka.. dia bukan lurus bendul tapi dia jadi sorang yang garang, panas baran, kaki pukul dan kaki gaduh.. dia bergaduh dengan adik saya yang suka yang fitnah dia, kereta adik saya dia pecah kan cermin semua sekali, adik saya bergaduh sampai abis adik saya lebam2 kena pukul dengan isteri saya, tv abis jahanm sampai adik saya trauma dengan isteri saya.. mak saya pulak isteri saya buat benda yang sama ape yang pernah mak saya buat kat dia masa dulu,

raya isteri dengan anak tak balik jumpa mak termasuk saya sebab isteri tak bagi, isteri tak masak kan masa mak saya datang rumah, yang lagi dasyat bini saya cakap kat mak saya lagi sekali cuba pecah belah kan rumah tangga dia isteri saya nak tanam mak saya idup2 sampi kan pasu rumah ada 11 biji abis bini saya pecah kan dengan tukul, sekarang mak dengan adik saya trauma dengan isteri saya sampai takut nak call saya lagi, nak sound isteri saya memang dah tak ada lagi.. baru saya sedar yang family saya memang nak pisah kan saya dengan isteri, apa yang isteri saya cakap semua betul tapi nak menyesal tak guna sebab isteri saya dah tak percayakan saya lagi sampai sekarang..

aritu saya tpu isteri saya cakap saya kerja tapi tak saya keluar jumpa kawan lame saya perempuan kira ex saya la, isteri dapat tau, balik rumah min dia tengking saya jdi saya pun geram nak pukul tapi dia dengan pantas pergi hentak kepala saya dengan kayu hoki, badan saya bengkak2 kena pkul dengan dia, sampai kan kawan2 tempat kerje tak berani bawak saya keluar tak kira ke mana min.. isteri saya tu cantik rajin makqn pakai tak pernah dia lupa tapi dia cuma jadi garang gitu lepas dia bersalin..

isteri saya ni dia tak suka bercampur orang, duduk diam kat umah masak jage anak jage mak dia.. dia tak kan serang orang tanpa sebab dan mungkin dia pendam selama ni sebab anak dalam perut takut jadi apa2.. saya ni min garang tapi dengan isteri saya jadi takut sekarang ni, takut dia mengganas, saya tak nak ceraikn isteri saya sebab dia baik sangat2, susah senang dia ada dengan saya.. sekarang saya nak mtak pendapat mcm mana nak baik kan fmly saya dengan isteri saya ni sdgkn dorang takut nak jumpa isteri saya atas alasan takut isteri saya ni bertindak di luar jangkaan..tq semua

Sumber: kisahrumahtangga

 

Leave a Reply