LELAKI INI KONGSI CHAT DIA KENA AYAT OLEH BUDAK 12 TAHUN…LAST-LAST BUDAK TU PULAK KENA AYAT BALIK…TP SERIUS!! AYAT BUDAK “WICET” SKRG MEMANG POWER BEB!!

Korang dulu pernah tak nak try atau pernah kena try ngorat melalui telefon bimbit? Nak-nak saja try an error mana tau mengena. ELeh mesti pernah la. Cumanya dulu kita tak boleh nak viral. Even kawan-kawan admin pon ramai ja kahwin dengan kekasih yang mereka kenal kononnya salah nombor telefon.
Lain pulak kisahnya dengan brader ni. Ada seorang adik lelaki berusia 12 tahun yang baru nak kenal dunia, nak test market gittew ajak ‘kapel’. Apa lagi brader ni pon layankan aja adik tu. Admin baca nak tergelak ada. Kesian pon ada. Ahahaha.
Text sekali terus ajak couple.



“Hensem, saya suka tengok muka awak”



Excited ‘girlfriend’ panggil biy.



serius memang kelakar. Apa perasaan anda bila di ngorat oleh budak budak. ada kah suka atau tidak

Kredit: Syamim Mokhtar

Sumber: OhBulan / beritakopak

sumber kaki kitai viral

Leave a Reply