MICHAEL JACKSON Sebenarnya Adalah Seorang Islam! Dan Dia Dibunuh Kerana Tindakannya Memeluk ISLAM!!!

Astaghfirullah! ! ! segalanya kuasa allah. ramai sedia maklum bahawa michael jackson (mj) telah diislamkan sebagian hari saat sebelum dia mati tanpa pengetahuan keluarganya. sehinggalah pada sesuatu malam, salah seseorang waris bermimpi berjumpa dengan mj yang memohon supaya “bahan kimia pengawetannya” dicairkan dengan lekas. amati dan juga tengok apa yang berlaku seterusnya… astaghfirullah…michael jackson (mj) merupakan seseorang manusia yang amat penyayang. banyak hartanya yang telah dihabiskan dalam menolong dan juga menyokong gerakan – gerakan amal serupa afrika amerika, mangsa aids, mangsa dera anak – anak dan juga beragam lagi.meski sudah melaksanakan pelbagai kebaikan, mj masih kandas mencari ketenangan hati. ia hanya seseorang anak – anak yang terperangkap di dalam tubuh seseorang lelaki.impiannya merupakan buat jadi budak kecil selama – lamanya. impian ini ditambah pula dengan sejarahnya didera semasa kecil menimbulkan ia membina neverland, tempat buat segala anak – anak di dunia bermain dan juga gembira di sana.

sila baca informasi ini seluruhnya buat membaca tentang konspirasi pembunuhan michael jackson.

tetapi mj telah membikin satu keputusan yang hendak membagikan impak yang amat besar di dalam hidupnya. memandang kehidupan dan juga ketenangan yang dipunyai oleh abangnya (jermaine) sehabis memeluk islam, mj telah membikin satu realitas marak di satu press conference pada tahun 1989.

“saya telah memandang islam di dalam abang aku, aku telah membaca novel tentang islam dan juga sesuatu hari nanti aku mahu rasakan ketenangan dan juga keamanan islam itu”.

semenjak realitas itu hidup mj tidak sama serupa dulu lagi. dituduh berasmara dengan anak – anak, ditambah dengan pandangan – pandangan negatif daripada media amerika syarikat, membuatkan mj amat tertekan.

seluruh ini dicoba supaya peminat – peminat mj melihatnya bagaikan satu ikon yang kandas seterusnya membuatkan influence mj berkurangan.

melarikan diri daripada tekanan pihak media usa, mj telah tinggal di england sepanjang sebagian tahun. di england, mj berkawan rapat dengan yusof islam. dari yusof islam, mj belajar serba – serbi sedikit tentang islam. malah semasa di england, mj telah berkawan rapat dengan seseorang pencipta lagu, zain bhika yang telah menghasilkan lagu “give thanks to allah” khas buat dinyanyikan oleh mj bila – bila masa apabila ia bersedia.

semasa kes asmaranya dengan anak – anak dijalankan, mj telah melarikan diri dan juga menetap di bahrain. di situ ia jadi tetamu khas kepada anak sultan bahrain.

di sinilah mj mula mendalami islam. mj belajar sembahyang, membaca al – quran dan juga macam – macam lagi sepanjang 3 tahun.

kesimpulannya pada november 2008, mj kembali ke los angeles dan juga membikin satu majlis memeluk islam secara rasmi di rumah kawan karibnya.

pada december 2008, mj telah menunaikan haji berbarengan sultan bahrain dan juga anaknya.

buat konsert terakhirnya, mj memiliki jadwal yang tertentu. ia memaklumkan yang ini merupakan konsert terakhirnya dan juga berkeinginan buat mengumumkan yang ia merupakan seseorang muslim. malah mj pula mahu menyanyikan lagu ‘give thanks to allah’ pada konsertnya tersebut berbarengan yusof islam.

karena seperti itu mj memilah london bagaikan tempat konsert terakhirnya bukannya di usa kerana takutkan pihak berkuasa usa.

pada 12. 30 25 june, mj memeluk pengurusnya dan juga mengucapkan selamat malam. mj mengatakan “selepas berlatih sepanjang 2 bulan kesimpulannya aku sudah bersedia buat konsert ini”.

selepas melambaikan tangan dan juga mengucapkan selamat malam, mj juga kembali ke hotel. tetapi hampir jam 2. 26 pagi, mj mengalami telah wafat dunia.

semasa 911 dihubungi, banyak soalan yang ditanya seolah – olah mereka tidak ketahui siapa mj dan juga di mana mj berposisi.

nampaknya terdapat pihak yang cuba melengahkan masa dorongan datang. tambah pelik apabila pihak hospital berkata hasil autopsy cuma boleh diperolehi selepas 2 bulan sebaliknya teknologi saat ini sudah meningkat mutahir.

oleh kerana itu, keluarga mj telah mengupah doktor persendirian buat membikin autopsy mj. keputusannya dikeluarkan cuma selepas 4 hari.

mj mati kerana sangat banyak dos anaethestic, ubat yang sanggup membuatkan jantung menyudahi berdenyut bila diambil secara kelewatan.

satu keputusan yang tidak diwar – warkan di media yakni perut mj tidak memiliki ubat ini langsung! tetapi darahnya dipadati dengan ubat tersebut.

malah tubuh mj dipadati dengan kesan suntikan seolah – olah terdapat orang secara paksa menyuntik ubat tersebut ke dalam tubuh mj.

dalam rancangan cnn semasa diinterview, presiden amerika syarikat barrack obama telah keluarkan satu realitas yang agak pelik.

“saya suka mj… aku membengkak dengan mendengar lagunya. dia satu ketiadaan yang besar tetapi aku jamin tiada konspirasi dalam kematiannya”.

pelik, mengapa seseorang presiden beria – beria bercakap tiada konspirasi dalam kematian mj saat sebelum keputusan rasmi autopsy mj dikeluarkan?

bahwa betullah mj bakal bunuh diri, buat apa ia beria – beria buat berlatih sepanjang 2 bulan buat konsert terakhirnya? tidak gitu?

keluarga mj mau mj dikebumikan secara islam. tetapi cia telah timbul dan juga berikan ugutan bila pengebumian secara islam dicoba secara terbuka (dalam televisi).

ugutannya yakni katherine, emak mj tidak hendak menemukan hak penjagaan kanak – kanak mj kebalikannya debbie rowe yang hendak diberi hak penjagaan.

kesimpulannya mereka bersetuju mj dikebumikan secara islam di neverland. tetapi dengan ketentuan satu pengebumian olok – olok secara kristian mesti diadakan.

seperti itu yang kamu seluruh tengok di televisi. karena seperti itu keranda mj ditutup dan juga tidak dibuka. karena mayatnya tidak sempat terdapat dalam keranda tersebut.

ini seluruh dicoba sekedar nak memberitahu kepada segala dunia yang kononnya mj bukan seseorang islam.

(sheikh ha**d)
the brotherhood of islam
buletin of bahrain

Sumber: islam detik ini

Leave a Reply