Punca kereta rasa semput bila tengah drive…. rupanya ini dia punca sebab kereta rasa semput yang,,semua kena ambil tahu memandangkan nak berjalan jauh untuk aidilfitri

Punca kereta rasa semput bila tengah drive..rupanya ini dia punca sebab kereta rasa semput yang RAMAI tidak tahu! Antara salah satu sebab dan punca kenapa kereta anda selalu terasa seperti sedang semput bila anda tengah drive kereta. Anda boleh elak ditipu dan mengalami kerugian yang besar sekiranya mempunyai pengetahuan yang sedikit tentang mekanikal kereta dan pengetahuan itu pasti akan membantu anda pada masa akan datang.Anda boleh scroll terus ke video yang ada di bawah untuk mengetahui info yang lebih lanjut dan lengkap.

Menjelang hari raya Aidilfitri yang bakal tiba tidak lama lagi, pasti anda mahu pulang ke kampung halaman masing-masing untuk berjumpa saudara-saudara ataupun ahli keluarga yang dirindui dengan keadaan yang selamat.Kenderaan seperti kereta yang berfungsi dengan baik sudah pasti akan memudahkan perjalanan anda dan sekaligus menjamin keselamatan anda jika anda memandu dengan berkhemah.

Tidak menghantar kenderaan anda ke bengkel untuk diservis merupakan antara kecuaian yang selalu dilakukan oleh pemandu.Hal ini menyebabkan perjalanan anda terganggu dan boleh menyebabkan kemalangan di jalan raya pada hari raya Aidilfitri nanti.Seperti yang anda sedia maklum, Hari Raya Aidilfitri merupakan salah satu hari dimana banyak kemalangan jalan raya berlaku kerana kesesakan jalan raya dan kecuaian pemandu. Oleh itu, anda seharusnya mengambil langkah berjaga-jaga supaya anda tidak terlibat dengan kemalangan dan perjalanan anda tidak terganggu.

Video ini hanya lah suatu informasi yang ingin saya kongsikan, saya memohon maaf sekiranya anda tersinggung

Sila tonton video:

sumber: dharian

Leave a Reply