Selama 11 tahun Merana di Penjara..kini Artis Wanita Jelita ini Masuk Islam..Puncanya Amat Mengejutkan!!!

Seorang artis wanita jelita yang sempat menghiasi beberapa jumlah drama popular yang di hukum penjara gara gara di dapati bersalah kerana di tuduh bersubahat melakukan satu pembunuhan kira kira sebelas tahun lalu yang baru baru ini di temui pihak media di Penjara tempat dia menjalani hukuman keadaannya sungguh memeranjatkan sekali.

Artis Wanita Jelita ini yang sebenarnya tidak terlibat secara langsung dalam pembunuhan tersebut tetapi dia di hukum atas hukuman bersubahat kerana tidak memberitahu pihak berkuasa atas pembunuhan yang di lakukan oleh ibu dan pakcik nya.

Ketika di tanya media artis wanita jelita tersebut yang kini bertudung mengakui bahawa beliau memeluk agama islam..

Punca beliau memeluk agama islam katanya kerana beliau bermimpikan kaabah.. malah mimpi tersebut bukan setakat sekali tetapi dialami nya beberapa kali.

Jom kita saksikan video yang menarik dan viral ini dan jangan lupa kongsi juga dengan kawan kawan anda semua semoga video ini sekurang kurangnya memberikan sesuatu yang bermanfaat.

Sumber:  citeviral.com

Jika sudi boleh juga like atau follow facebook page kami video viral di bawah untuk lebih video video yang viral dan menarik.

Leave a Reply