Seorang Billionaire Berpura-pura Menjadi Pengemis Utk Menguji Hati Pelayan Restoran dan Telah Mendapat Layanan Yg Tidak Disangka-Sangka.

Baru baru ini satu video yang disiarkan di media sosial telah mencetuskan kontroversi. Di Dalam video tersebut seorang lelaki Jutawan berpura-pura menggunakan pakaian seperti seorang pengemis cuba untuk menguji penyambut tetamu di saalah sebuah restoran mewah.

Seperti yang telah dijangkakan,penyambut tetamu di restoran itu melayan dengan tidak beradap terhadap seorang yang disangka pengemis itu. Ramai yang teah menonto video tersebut telah merah terhadap pelayang tetamu tersebut. Ada sebahagian bersetuju dengan tindakan pelayan tetamu tersebut kerana ia menjalankan tugasnya. bagaimana dengan pendapat anda?

Image result for Poor Vs Rich Restaurant Prank - Social Experiment

Image result for Poor Vs Rich Restaurant Prank - Social Experiment

Related image

Untuk menguji hati seseorang…

.. Lelaki ini telah memakai baju menerupai seorang pengemis

Dia pergi ke restoran yang mahal dan bagi cabaran kepada penyambut tetamu itu. Sewaktu melihat lelaki pengemis itu,Penyambut tetamu terus tidak memberi kebenaran untuk masuk ke dalam restoran dan mengarahkan lelaki pengemis itu pergi.

Selepas 20 minit berlalu lelaki pengemis itu menukar baju tuxedo dan kali ini kembali semula di restoran tersebut menggunakan kereta mewah. Apa yang berlaku adalah, penyambut tetamu bertukar cara layanan dan sangat gembira kerana seorang lelaki kaya telah datang untuk makan di resotran mewah itu.

lelaki Pengemis tadi menunjukkan kemarahan dan memberitahu hal yang sebenarnya kepada pelayan restoran tersebut bahwa 15 minit sebelum seorang berbaju biru seperti pengemis telah datang ke restorannya dan dilayan dengan teruk. Pelayan tetamu itu tersedar dan meinta maaf terhadap tingkah lakunya yang memandang hina terhadap pengemis.

Sumber: freedy.com

Leave a Reply