Seram! 7 Gambar Selfie Ini Pernah Menggemparkan Dunia…Gambar Selfie Yg Last Pasti Buat Anda Tergamam…

Selfie merupakan suatu fenomena baru buat mereka yang bergelar cam-whore. Selain mudah, selfie menjadi pilihan pengguna telefon pintar kerana ianya mampu memberikan ‘kesan’ yang baik sekiranya gambar diambil dari sudut yang tepat.

Namun hati-hati, jangan sampai tersalah sudut. Berikut merupakan gambar-gambar selfie yang diambil di hadapan cermin yang pernah mencetuskan kontroversi suatu ketika dahulu.

1. Jangan pandang belakang
Gambar selfie yang diambil oleh pasangan yang berasal daripada Malaysia ini pernah menjadi bualan masyarakat di peringkat antarabangsa.

Sekali pandang memang tak perasan. Tapi bila tengok betul-betul, sebenarnya ada satu kejadian paranormal berlaku dalam gambar ini di mana pantulan wanita tersebut sedang menghadap ke arah yang salah. Lebih menyeramkan, pantulan itu turut memandang kamera sambil mengukir senyuman.

2.  Gamabr Selfie yg berlaku di restoran,, penampakan wanita berambut panjang.

Image result for seram! gambar selfie ini pernah menggemparkan dunia

Image result for selfie nampak hantu

 

3. Akak tudung pink
Seperti gambar di atas, wanita bertudung pink ini dan bayang-bayangnya di dalam cermin dilihat memandang tepat pada lensa kamera. Seram

4. Terakam imej pelik
Seorang pelajar wanita yang berselfie di hadapan sebuah cermin telah merakamkan secara tidak sengaja sosok imej yang pelik.

5. Selfie di Genting Highlands
Gambar seorang wanita yang sedang bersandar di hadapan sebuah cermin semasa bergambar telah mencetuskan fenomena apabila imej wanita tersebut di dalam cermin dilihat sedang memandang tepat ke arah wanita tersebut.

6. Bagaimana bisa, bayangan pada kaca malah muka gadis berkacamata itu?

Ini Serius seram…Tapi nak bagitahu kita buka kita jer yg duduk di muka bumi nie…ada makhluk Allah yg lain juge…

Image result for selfie nampak hantu

7. Selfie kurang cerdik
Ada juga ye lelaki yang be perangai seperti ini. Ingatkan perempuan saja. Selfie itu tidak salah, tetapi yang jadi salah apabila gambar selfie tersebut dikongsikan di media sosial berserta dengan kapsyen yang bakal mengantoikan diri sendiri seperti abang ini.

l

 

Tapi Paling Banyak-Banyak Selfie2…Selfie yg Nie paling admin suka..admin x perli yer….jangan kecam pulak… just Admin sedih..admin pun x pernah lagi gambar dengan Usher tu…Hee…

Image result for selfie nampak hantu

Sumber: ceritapress.today via kaki tular

edit by jamtanganmerah

Leave a Reply