Ternampak Sebuah Lembaga Seperti Ikan Duyung Yg Mengekori Morales Deby di Sungai Puerto Rico. Sehingga Kini Makhluk Misteri Itu Tidak Dapat Dirungkai. MasyaAllah.

Menurut Berita The Sun, video tersebut telah direkod oleh Morales Deby sewaktu dia dan rakannya menaiki bot dekat Isabela  River di Puerto Rico.

Pada Permulaannya, kumpulan tersebut hanya menangkap scene di depan dan di belakang mereka.  Semuanya dalam keadaan seperti biasa. Tiba-tiba, mereka nampak seperti seorang manusia bergerak di dalam air yang mengekori bot mereka.

 

Video tersebut telah menarik perhatian netizen dan mendapat perkongsian yang meluas di rangkaian sosial. Ada diantara mereka mengatakan bahawa “misteri” bentuk tersebut adalah ikan duyung.

Netizen yang lain mengatakan bahwai ini kali pertama saya melihat hantu air, ia sangat menakutkan. Ada pendapat yg lain yang spesifik mengatakan itu adalah ikan besar atau efek yang khusus diletakkan dalam video tersebut.

Sampai sekarang makhluk pelik itu masih belum dikenal pasti.

“Pertama kali saya melihat video ini, saya fikir ia adalah ikan duyung”, kata Barry Ghai seorang anomaly researcher. Ia seperti bentuk manusia yang mengejar bot di dalam air. Ia bukanlah roh atau hantu, tapi pasti makhluk yang hidup didalam air.

Sumber: feedy.tv

Leave a Reply