(Video) Penonton Terkejut Dengar Aliff Syukri Beritahu Result SPM Dulu…

Sebelum kita melihat pendedahan Aliff Syukri tentang result SPM dulu, mari kita lihat berita dahulu Aliff Syukri supaya lebih memahaminya.

Seorang hartawan kosmetik tempatan telah menyalahkan kakitangannya kerana cukai jalan dan pendaftaran kenderaan yang tidak baik menyebabkan Rolls Royce ditahan oleh Jabatan Pengangkutan Jalan (JPJ) pada hari Ahad, lapor The Star.

Aliff Syukri Kamaruzaman, yang merupakan pengasas D’Herbs Holdings Sdn Bhd, mengakui bahawa beliau telah mengingati kesahihan cukai jalan untuk kereta yang dikatakan didaftarkan di bawah syarikatnya.

Bagaimanapun, katanya, tuduhan oleh orang-orang di media sosial dia menipu dengan menggunakan cukai jalan Sarawak apabila kereta mewah yang digunakan di Semenanjung Malaysia tidak berasas.

Saya memiliki banyak kereta, jadi saya tidak boleh mengatakan bahawa ia adalah kesalahan saya atau JPJ kerana saya tidak menyedarinya sendiri.

“Adakah anda fikir saya mempunyai masa untuk membeli cukai jalan atau lesen (plat)? Semua ini dilakukan oleh pekerja saya, “katanya dipetik sebagai berkata dua bulan yang lalu.

Aliff yang kecewa juga meratapi kelembutan komen yang telah tersebar di media sosial mengenai isu itu.

“Kadang-kadang, saya tidak faham apa yang telah saya lakukan dengan begitu salah sehingga ada banyak pembenci ketika saya tidak mempunyai masalah dengan siapa pun?” Katanya, menurut The Star.

Bernama melaporkan pada hari Isnin bahawa Rolls Royce Aliff adalah antara 20 kenderaan yang dipungut oleh JPJ semasa operasi di Jalan Bangsar pada Malam Tahun Baru.

Sekarang mari kita tonton video di bawah untuk mengetahui pendedahan Aliff Syukri tentang result SPM dulu.

Sila tonton video:

 

 

Sumber:dharian

INILAH SENARAI KEPUTUSAN SPM ARTIS-ARTIS MALAYSIA.. FUHHH…ARTIS NO.1 TU MEMANG TERBAIKLAH…!

Sudah tentu ramai yang tertanya-tanya apakah keputusan yang artis-artis di malaysia ini pernah dapat. Difahamkan, ketika tahun 90-an, SPM menggunakan agregate dalam menilai tahap pelajaran seseorang itu. Kemudian agregate tersebut akan dikumpul dan ditentukan mengikut gred dan pangkat.

Tahap agregate tersebut bermula dengan Gred 1 yang membawa keputusan paling cemerlang. Senang kata, semakin sikit gred tersebut semakin bagus keputusan tersebut.

Jom terjah keputusan-keputusan Artis-artis di malaysia.

1.Neelofa

Image result for Neelofa

Image result for Neelofa sekolah

Image result for Neelofa sekolah

Image result for Neelofa sekolah

 

SPM: 10A (7A1+3A2), Tahun: 2006

2.Syura

Image result for Syura sekolah

Image result for Syura sekolah

SPM: 3A Tahun: 2004

3.Siti Nordiana

Image result for Siti Nordiana sekolah

Image result for Siti Nordiana sekolah

SPM: 5A, Tahun: 2000

4.Dato’ Fazley

Image result for Dato’ Fazley sekolah

SPM: Gred 1 Agreget 7

5.Diana Daniella

 

Image result for Diana Danielle sekolah

 

SPM: 2A 5B

Semoga adik-adik yang di luar sana belajar bersungguh-sungguh untuk mendapat keputusan yang cemerlang dalam SPM. Walau apa pun anda dapat. percayalah ada yang lebih baik menanti anda dikemudian hari.

Sumber ManggaHijau

Leave a Reply