Warga heboh muncul Ular Terbang..set elah diselidiki Ternyata Rupa rupanya..

Warga heboh muncul Ular Terbang..setelah diselidiki Ternyata Rupa rupanya..

Untuk terus menonton video yang viral dan menarik ini sila kan langsung saja scroll ke video nya di bawah..

Baru baru ini di india ada satu kejadian yang ternyata sempat membuat warga penduduk di satu daerah negara itu heboh dan panik dengan kemunculan ular yang di lihat terbang layaknya seperti sebuah kapal terbang.

Kejadian itu menjadi viral dan tersebar hingga ke seluruh negara india.

Setelah kejadian ular terbang itu tersebar para pakar pakar haiwan pun menjelaskan keadaan yang sebenarnya.

Sebenarnya ular terbang itu memang sejenis spesis ular yang banyak terdapat di asia tenggara dan juga sesetengah wilayah di india. Ular Terbang itu di kenal dengan nama saintifik nya Chrysopelea memang merupakan sejenis ular yang berbisa. Namun istilah ular terbang itu sebenarnya menurut pakar tidak tepat kerana ular tersebut sebenarnya bukan terbang sebaliknya ia memiliki kemampuan untuk melompat atau meloncat tinggi dan jauh ke udara hingga kan bila di lihat seakan akan ular tersebut sedang terbang.

Apa pun warga di nasihatkan agar berhati hati kerana ular ini antara ular yang memang berbisa.

Jom kita saksikan video yang viral dan menarik ini dan jangan lupa juga untuk share dengan kawan kawan anda semua.
Sila tonton video:

Lelaki ini Menyuntikan Spermanya Ke Dalam Telur, 10 Hari Kemudian Lahir Sesuatu yang amat tak disangka!

Betul-betul mengejutkan!! Petani ini memasang cctv di belakang rumah dia. Tapi dia tidak sangka cctv yang dia pasang di belakang rumah dia rakam kejadian yang sangat mengejutkan! Dia jumpa ada sesuatu berada kat belakang rumah dia. Cuba lihat betul-betul rakaman cctv di bawah. Makhluk apa ke nie?

Dunia ini memang ada banyak macam macam hal dan kejadian yang berlaku di luar logik dan akal fikiran kita. Pengetahuan manusia hari ini memang masih sangat terhad untuk menjelaskan sesuatu perkara yang berlaku terutamanya perkara yang di luar jangkaan atau tidak pernah dilihat oleh manusia. Sekiranya pihak saintis sudah jumpa fakta yang dapat menjelaskan fenomena atau kejadian yang aneh, maka kejadian tersebut tidak lagi pelik kepada manusia. Tapi sampai hari ini masih ada banyak perkara yang pelik berlaku. Ini menunjukkan pengetahuan atau perkara yang manusia tahu sampai hari ini masih tidak cukup luas kalau berbanding dengan perkara yang ada kat angkasa lepas.

Seperti apa yang berlaku pada seorang petani ini dalam video di bawah, dia sangat hairan bila jumpa haiwan ternakan dia selalu hilang. Oleh itu dia terpaksa memasang cctv di belakang rumah dia untuk lihat apa yang sebenarnya telah berlaku di belakang rumah dia sehingga haiwan ternakan dia asyik hilang. Apa yang dirakam benar benar mengejutkan. Makhluk Apa Ini? Jom saksikan video di bawah.

Sila tonton video:

Sumber: dharian

Leave a Reply